Opdrachtgevers

Tentoo

“Hij is creatief en denkt mee. Samen met ons online bureau en onze eigen marketeers heeft Bas een belangrijk aandeel in het commerciële succes van Tentoo.” Michiel Poppelier - manager marketing & communicatie
tentoo.nl

De oprichters van Tentoo bedachten in 1992 de dienst payrolling. Tentoo is sindsdien flink veranderd en bestaat inmiddels uit een team van ruim 80 kennisspecialisten die er samen voor zorgen dat ondernemers onbekommerd kunnen ondernemen. Voor Tentoo ontwerp en ontwikkel ik sinds 2011 alle websites en denk ik strategisch mee over de online positionering van Tentoo.

Doelstelling

Een paar keer per jaar organiseert Tentoo een brainstorm met al haar leveranciers om gezamenlijk targets en resultaten te analyseren en daar acties aan te koppelen. Tentoo heeft Orangedotcom de website uitgebreid laten analyseren om de website verder te optimaliseren (SEO). Het doel was om de bestaande website door te ontwikkelen zodat deze beter nog beter converteert.

Werkwijze

O.b.v. de door Orangedotcom gemaakte wireframes heb het ontwerp gemaakt voor de nieuwe website. De website is daarna ontwikkeld met een gebruiksvriendelijk CMS met o.a een CRM koppeling inclusief digitale nieuwsbrief. Voor het aanvragen van een offerte heb ik formulieren ontwikkeld waarbij een gepersonaliseerde e-mail wordt verzonden naar de aanvrager met daarbij een opgemaakte PDF met een persoonlijke prijs berekening.

In het kort
  • CMS
  • CRM koppeling
  • digitale nieuwsbrief
  • frontend development
  • online strategie
  • UX/UI design