Opdrachtgevers

Puur! uit eten

“Goede opvolging bij vragen of problemen is minstens zo belangrijk als een mooi ontwerp. Over allebei ben ik heel tevreden.” Jeannette van Mullem - freelance reisjournalist en fotograaf
puuruiteten.nl

Puur! uit eten is in 2005 ontstaan vanuit de persoonlijke missie van Jeannette van Mullem om de wereld mooier te maken. Jeannette laat je graag zien hoe het wél kan en heeft als missie het promoten van eerlijk eten, in restaurants, op boerenmarkten en zo zijn er nog veel meer pure adressen. Voor Puur! uit eten heb ik een volledig nieuwe website ontworpen en ontwikkeld met o.a. een koppeling met de Puur! uit eten iOS app en de mogelijkheid om kortingsacties aan te bieden.

Doelstelling

Puur! uit eten was toe aan een nieuwe website. De oude website was slecht te onderhouden en niet responsive. De nieuwe website moest op alle fronten verbeterd worden maar binnen de bestaande huisstijl. De bestaande koppeling met de Puur! uit eten iOS app moest daarbij in stand gehouden worden en dat alles moest goed te onderhouden zijn via een gebruiksvriendelijk CMS.

Werkwijze

De vorige Puur! uit eten website maakte te weinig gebruik van de vele mooie foto’s die Jeannette maakt tijdens haar reizen en restaurant bezoeken. En dus heb ik in mijn ontwerp ervoor gekozen om beeld een grote rol te laten spelen. Mooie gerechten en inspirerende locaties moesten een prominentie rol spelen op de nieuwe website. De website is uiteindelijk ontwikkeld met een nieuw CMS waarbij er een koppeling met de bestaande Puur! uit eten iOS app is ontwikkeld om alle recepten en hotspots in de app beschikbaar te maken.

In het kort
  • CMS
  • frontend development
  • iOS koppeling
  • UX/UI design
  • WordPress