Opdrachtgevers

Mintamatics

“It was above and beyond my expectations, and I continually hear from clients and people who vist my site how exceptional it is.” Shaun Leyden - cameraman, timelapse fotograaf en editor
mintamatics.com

Mintamatics is opgericht door ‘kiwi’ Shaun Leyden. Shaun is afgestudeerd aan de South Seas TV and Film School in Auckland en werkt als cameraman, timelapse fotograaf, gecertificeerd drone piloot en editor vanuit Arnhem. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Shaun op locaties over de gehele wereld gewerkt. Voor Shaun heb ik een nieuwe Mintamatics website ontworpen en ontwikkeld waarop zijn werk centraal staat.

Doelstelling

Shaun wilde een nieuwe website voor Mintamatics waarop zijn werk per doelgroep gepresenteerd kon worden. Daarnaast moest op de nieuwe website de veelzijdigheid van Shaun naar voren komen en alles makkelijk te onderhouden zijn door Shaun zelf via een gebruiksvriendelijk CMS.

Werkwijze

Het werk van Mintamatics spreekt voor zich en dus heb ik de nieuwe website vooral rondom het werk van Shaun ontworpen. Shaun z’n timelapses en drone video’s zorgen voor indrukwekkende content en dus perfect om fullscreen te presenteren. De website is uiteindelijk zo ontwikkeld dat Shaun zelf nieuw werk kan toevoegen met video’s vanuit zijn Vimeo account.

In het kort
  • CMS
  • frontend development
  • fullscreen video
  • UX/UI design
  • WordPress