Opdrachtgevers

Hermaion

“Alle uitgaven worden op een mooie en overzichtelijke manier gepresenteerd en onze klanten vinden er gemakkelijk hun weg.” Joanneke van den Heuvel - eigenaar Hermaion
hermaion.nl

Hermaion is een educatieve uitgeverij en biedt een grote verscheidenheid aan Griekse en Latijnse lesboeken. Voor Hermaion heb ik een volledig nieuwe website ontworpen en ontwikkeld inclusief webshop voor het bestellen van uitgaves in Nederland en België.

Doelstelling

Hermaion wilde een nieuwe website waar het volledige aanbod van griekse en latijnse lesboeken te bekijken en te bestellen was. Belangrijk was dat er een onderscheid gemaakt moest worden gemaakt in uitgaves voor docenten, leerlingen en extra katernen die tegen verschillende prijzen in Nederland en België geleverd moesten worden. Daarnaast moest informatie over de auteurs gekoppeld kunnen worden aan uitgaves. De website moest verder volledig te onderhouden zijn door Hermaion zelf.

Werkwijze

Na een aantal brainstorm sessies over hoe de website zo toegankelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk opgezet kan worden, ben ik gestart met het ontwerpen van de nieuwe Hermaion website. Daarbij lag vooral de nadruk op een zo simpel mogelijke bestelprocedure. De website is uiteindelijk ontwikkeld met een nieuw CMS en daarbij een eigen ontwikkelde webshop.

In het kort
  • CMS
  • frontend development
  • UX/UI design
  • webshop
  • WordPress