Opdrachtgevers

Fourcorners

“...voert de laatste ontwikkelingen op het gebied van interaction design door in z'n ontwerpen, heeft oog voor detail en ontwikkeld prachtige sites.” Suzanne Braaksma - partner Fourcorners & Paperless Animations
fourcorners.nl paperlessanimations.nl

Fourcorners maakt opvallende branding films en verspreidt ze online. Een soort nieuw reclamebureau, alleen dan volledig gespecialiseerd in film. Daarnaast heeft Fourcorners ook een eigen animatiestudio, Paperless Animations. Voor Fourcorners en Paperless Animations heb ik alle websites ontworpen en ontwikkeld.

Doelstelling

Fourcorners wilde nieuwe Fourcorners en Paperless Animations websites waar de diverse expertises en projecten uitgelicht moesten worden maar die ook beter moesten converteren. Online marketing specialist Tim Rooza moest Fourcorners hierbij gaan ondersteunen met de online campagnes. Het doel was om nieuwe tweetalige websites te gaan ontwikkelen die beter zou scoren in de zoekmachines en daardoor voor meer leads gingen zorgen.

Werkwijze

Door AGConsult waren er al wireframes ontwikkeld met conversie als uitgangspunt. O.b.v. deze wireframes heb ik de nieuwe Fourcorners en Paperless Animations websites ontworpen. De websites zijn uiteindelijk tweetalig ontwikkeld met een nieuw CMS en daarbij o.a. de mogelijkheid om zelf landingspagina’s aan te maken. Op deze manier kan Fourcorners zelf de volledige online campagnes met bijbehorende landingspagina’s onderhouden.

In het kort
  • CMS
  • frontend development
  • meertalig
  • UX/UI design
  • WordPress